The Wedding Camp

Daca sezonul 2016 a inceput, conform traditiei, cu The Wedding Market –  evenimentul anual dedicat partenerilor nostri – am decis sa il incheiem in cel mai frumos mod posibil – cu un eveniment dedicat mirilor nostri – The Wedding Camp. Un eveniment de neuitat.
Ne amintim cu emotie cum in acea zi de octombrie, dupa o dimineata ploioasa si rece, cu un cer plin de nori fiorosi, pe dupa-amiaza a iesit soarele la Wedding House. Ca sa ii intampine cu bucurie pe mirii nostri – care au revenit cu drag si dor la casuta din Poiana, pentru a petrece inca o data, cu totii, la finalul unui sezon minunat. La finalul a trei sezoane minunate.
THE WEDDING CAMP a fost despre povesti la foc de tabara, prietenii vechi si noi, zambete si lacrimi de bucurie, emotii si amintiri.
Va multumim din suflet tututor celor care ne-ati fost alaturi in acea zi minunata! Mirilor nostri dragi (si familii frumoase) – cei prezenti si cei care ne-ati fost alaturi cu gandul, de la departare! Multumim FROG, Bacania Veche  si Privileg Catering pentru bunatatile ca-n povesti cu care ne-ati rasfatat – ca in fiecare sezon! Multumim Limonadă & Cocktail BAR pentru limonada & sangria delicioase, care ne-au amintit de zilele de vara! Multumim super AlexDJ pentru great music & good vibes, as usual! Multumim Valentina Popescu  – Atelier Interesart pentru superbele decoruri florale! Multumim Sânziana – Ruloțica de poveste pentru prezenta vesela si sarmanta Multumim TentEvent pentru cel mai simpatic cort (the bell tent)! Multumim XoXo Moments – Open PhotoBooth pentru amintirile fun! Si nu in ultimul rand, multumim dragilor nostri prieteni DeersPhotography – care adauga intotdeauna un strop de magie in imaginile surprinse! <3
Va imbratisam cu mare drag pe toti!