În inima naturii și sub cerul senin, vă invit să descoperiți grădina noastră – locul unde fiecare detaliu este armonios îmbinat pentru a crea amintiri de neuitat în timpul unui eveniment în aer liber.

Încă de la intrare, privirea îți este atrasă de căsuța noastră cu cerdac sau de gardul înalt de lemn, decorat cu obiecte obiecte arhitecturale recuperate și elemente naturale. Patul cu baldachin și terasă suspendată sau căsuța construită în copac, completează imaginea de basm.

După ce ați trecut de nucul cel bătrân – la umbra căruia găzduim ceremonii ferite de razele soarelui în zilele toride de vară, pasul vă este ghidat de o alee pietruită, flancată de tufe de trandafiri ce emană un parfum îmbietor. În stânga, un colț încântător de plajă cu nisip fin atrage zâmbetele copiilor, în timp ce în dreapta, o livadă micuță completează spectacolul oferit de natură. 

Aleea vă conduce către următoarea zonă a grădinii. Aici veți descoperi The Kitchen – bucătăria noastră de vară unde au loc sesiuni de live cooking, ce adaugă o notă de prospețime evenimentului vostru. 

Înaintând, veți descoperi un spațiu versatil ce poate fi transformat într-o zonă întâmpinare a oaspeților, zona de servit cocktail-uri sau poate chiar într-o oază de relaxare, cu canapele și fotolii moi, unde oaspeții vostri se pot bucura de conversații plăcute. 

Foișorul de lemn este spațiul ce poate fi decorat în funcție de preferințele fiecăruia, pentru petreceri de până la 150 de persoane. Acesta este împărțit în 3 culoare, delimitate de stâlpi de lemn transversali și este prevăzut cu un sistem de copertine laterale – astfel încât poate fi închis în caz de nevoie. În capătul foișorului, înspre ringul de dans, este poziționat în timpul evenimentelor pupitrul de dj și spațiul unde au loc concertele live.

Finalul magic al grădinii este reprezentat de o poieniță – al doilea spațiu pentru ceremonii romantice în aer liber. Aici, pe gazonul moale, baloți de fân și băncuțe îmbie la relaxare și socializare într-un cadru natural desprins din povești.

Dar experiența unui eveniment în grădina The Wedding House nu se oprește aici. Vă invit să continuați explorarea și să descoperiți The Camp – extensia naturală a locației noastre la marginea padurii.