The Wedding House este un vis inspirat de tatăl meu. Aici am făcut nunta eu și soțul meu, în iulie 2010 – așa și-a dorit tata, care cumpărase căsuța în urmă cu câțiva ani și visa să facem nunta „acasă”. Inițial ni s-a părut o nebunie, pentru că spațiul nu era deloc amenajat corespunzător – era mai degrabă un loc „sălbatic” – însă, după ce am început să căutăm locații de nuntă, am realizat că nicăieri nu poate fi mai frumos decât acasă, în mijlocul naturii. Așa că timp de un an am amenajat spațiul – am sădit gazon, am plantat pomi, am construit foișorul de lemn… A fost foarte multă muncă, însă rezultatele au fost pe măsură – am avut parte de o nuntă ca-n povești, la noi acasă.

Partea care mi-a plăcut cel mai mult a fost realizarea decorului – m-am ocupat personal de fiecare detaliu – iar după nuntă, am transformat această pasiune într-un mic business – Something Borrowed lovely rentals. Timp de câțiva ani am realizat decorul pentru evenimente în diverse locuri, visând ca într-o bună zi să realizez decoruri de poveste la propria noastră locație.

În paralel am reamenajat casa și foișorul destinat evenimentelor și după foarte multă muncă, planuri și emoții, am adus la viață un vis:

Prima locaţie din ţara pentru petreceri în grădina relaxate, romantice, country-chic.
Un loc aparte, într-o “industrie” dominată de fițe de ballroom, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau candelabre kitsch.
O locație cu cireși, decoruri vintage, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.
O locație de poveste.

S-au scurs deja 10 sezoane minunate de când am deschis porțile la The Wedding House, timp în care am găzduit zeci de evenimente de poveste și am cunoscut oameni care ne-au devenit foarte dragi. Cu timpul, am creat propriile noastre evenimente – care au devenit tradiții pe care le prețuim enorm.

În fiecare an deschidem sezonul cu mult așteptatul The Wedding Market.
The Wedding Market este un târg de nunți… altfel. O alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Un garden-party cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.
Am creat acest eveniment pentru că la Wedding House ne dorim să avem alături cei mai creativi profesioniști din domeniul evenimentelor, pe care să îi putem recomanda cu drag și încredere mirilor noștri.

Dacă fiecare sezon la The Wedding House începe cu un eveniment dedicat partenerilor noștri, The Wedding Market, tradiția este să încheiem fiecare sezon cu un eveniment dedicat mirilor noștri, The Wedding Camp. În fiecare an îi invităm cu drag la căsuta din Poiană pe toți cei care au contribuit la acesta poveste frumoasă de-a lungul sezoanelor trecute – dar și pe cei care vor continua povestea în sezonul care urmează. The Wedding Camp este despre povești la foc de tabără, prietenii vechi și noi, zâmbete și lacrimi de bucurie, emoții și amintiri. Vă invităm să descoperiți mai multe în secțiunea Events.

Meet the family


Aceștia suntem noi, Alina și Ghica – o visătoare incurabilă și un realist convins, în ciuda profesiei de artist. Iar aici sunt câteva frânturi din viața noastră la căsuță din Poiană – și bucuriile simple pe care le trăim zi de zi la țara, în natură. . Pentru că The Wedding House nu este doar o locație de evenimente, ci și “our home sweet home” – locul în care ne-am unit destinele și unde ne dorim să trăim “happily ever after”.

 

Foto: DeersPhotography