The Story

The Story

The Wedding House este un vis inspirat de tatăl meu. Aici am făcut nunta eu și soțul meu, în iulie 2010 – așa și-a dorit tata, care cumpărase căsuța în urmă cu câțiva ani și visa să facem nunta „acasa”. Inițial ni s-a părut o nebunie, pentru că spațiul nu era deloc amenajat corespunzător – era mai degrabă un loc „salbatic” – însă, după ce am început să căutăm locații de nuntă, am realizat că nicăieri nu poate fi mai frumos decât acasă, în mijlocul naturii. Așa că timp de un an am amenajat spațiul – am pus gazon, am plantat pomi, am construit foișorul de lemn… A fost foarte multă muncă, însă rezultatele au fost pe măsură – am avut parte de o nuntă ca-n povești, la noi acasă.

Partea care mi-a plăcut cel mai mult a fost realizarea decorului – m-am ocupat personal de fiecare detaliu – iar după nuntă, am transformat această pasiune într-un mic business – Something Borrowed lovely rentals. Timp de câțiva ani am realizat decorul pentru evenimente în diverse locuri, visând ca într-o bună zi să realizez decoruri de poveste la propria noastră locație.

În paralel am reamenajat casa și foișorul destinat evenimentelor și după foarte multă muncă, planuri și emoții, am adus la viață un vis.

Meet the family

Eu, Alina Popa, the happy owner –
visătoare și romantică incurabilă…

My beloved husband, Ghica – realist convins,
în ciuda profesiei de artist. (www.ghicapopa.com)

Câinii noștri Dromi (Saint-Bernard-super-afectuos) și

Scorie (ciobănesc-corb-încăpățânat)

…și cea mai nouă membră a familiei,

Cookie (metis adorabil).

Anniversary

După nunta noastră, am creat o mică tradiție – sărbătorim fiecare an de căsnicie printr-o mică ședința foto aniversară.

Iată imagini de la ședințele foto realizate până acum: